Verschillende soorten hoortoestel

  • door

Phonak is een bedrijf met veel verschillende soorten hoortoestel. Ze hebben een ruime collectie aan hoortoestellen met nieuwe innovaties in de wereld. Iedere dag wordt er hard gewerkt om deze hoortoestellen zo goed te maken als het maar kan. Alle hoortoestellen die ze hebben kun je vinden op de website. Hier kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is en goede informatie over de verschillende hoortoestellen. Hier kun je precies lezen wat ze zo goed maakt en welke opties er allemaal in verwerkt zijn.

Het verschil in de hoortoestellen

Op de website kan je het verschil zien tussen de soorten hoortoestel. Ze hebben speciale hoortoestellen voor kinderen. Deze zijn op kinderen gericht en hebben leuke kleurtjes waar je uit kunt kiezen. Ze hebben allemaal verschillende gewichten. De ene is heel licht en de andere is wat zwaarder het is maar net wat je fijn vindt. Als je een iets zwaardere hebt is het vaak zo dat deze iets beter blijft zitten dan een hele lichte. Dit zijn allemaal dingen waar je op moet letten als je er eentje koopt.

De app

Bij de hoortoestellen krijg je een app. Door de app kan je zorgen dat het geluid wat je hoort perfect wordt afgestemd op wat je wilt horen. Ben je net wakker dan wil een zachter geluid en als je in een drukke straat bent en iemand moeilijk kan verstaan zet de ruis wat minder waardoor hij meer focust op een persoon dichterbij.