Neemt u de juiste mineralen tot u?

Sinds een paar jaar hebben ik en mijn vrouw het roer omgegooid. Ik ben afgevallen van 125kg naar 85kg en mijn vrouw van 94 naar 65kg. We leefden al vele jaren ongezond en dit had tot gevolg dat we dik werden. Daarnaast ontwikkelden we lichamelijke klachten. Wij hebben dit jaren niet weten om te zetten in een gezonde levensstijl tot wij een personal coach hadden aangesteld die ons hierbij ging helpen. Wij hebben de afgelopen jaren op die manier hele succesvolle jaren gehad waarin we veel gewicht zijn kwijtgeraakt en we hebben ontdekt dat sporten ook erg leuk kan zijn. Daarnaast hebben we uiteraard hard gewerkt aan een gezond en gevarieerd eten. We maken er tegenwoordig een sport van om gezonde recepten klaar te maken die voor onze gezondheid en onze portemonnee goed zijn. Via onze personal trainer ben ik sinds kort ook in behandeling bij een acupuncturist. Zij heeft mij onlangs geadviseerd om meer mineralen binnen te krijgen. Deze mineralen dragen bij aan een beter moleculair balans, aldus mijn acupuncturist. Ik ben mij op het internet gaan verdiepen naar websites waar ik mineralen kan kopen en heb op allerlei filmpjes op het internet gezocht naar verhalen rondom mineralen. Het nut van mineralen is me hier bekend geworden, alleen had ik behoefte aan een website die me hier meer over wegwijs maakte. Via verschillende kanalen werd gerefereerd naar de website gezondeten.nl. De website gezondeten.nl staat boordevol met interessante artikelen, handige tools en meer.

Niet-essentiële mineralen en essentiële mineralen

Nadat ik bij de acupuncturist had gehoord over mineralen, ben ik op deze website verder gaan lezen welk onderscheid er gemaakt wordt bij verschillende mineralen. Ik ben op deze manier meer te weten gekomen over het verschil tussen beide en wat het nut is van mineralen. Toen ik verder ging kijken op de website zag ik dat er nog veel meer te vinden was over mijn gezondheid. Dit wordt op de website ook leesvoer genoemd, iets wat ik wel grappig vond aangezien het voornamelijk over voeding gaat. Op de website was naast informatie over mineralen ook veel rekenhulp te vinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw BMI te berekenen, of uw perfecte calorieëninname. Verder is er ook nog een leuke quiz uit te voeren. Allemaal handige zaken voor iemand zoals mij die geïnteresseerd is in gezondheid en hoe dit goed te kunnen onderhouden. Naast dat ik dus meer te weten ben gekomen over mineralen heb ik meteen even mijn ideale gewicht kunnen berekenen. Ik kwam tot de conclusie dat ik al bijna op mijn ideale gewicht zit. Het enige waar ik u voor wil waarschuwen is dat het verslavend kan werken om gezond te leven, maar als dat het ergste is??

Lees hier meer

Bent u ook benieuwd geraakt naar de informatie die op deze website te vinden is? Ga dan eens:

  • Naar de website
  • Berekenen voor uzelf wat uw perfecte gewicht is
  • Kijken welk leesvoer voor u ook interessant is om te lezen

Ik ben samen met mijn vrouw dagelijks op de website nieuwe dingen aan het leren over gezonde voeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *