Krukje om op te werken

tabouret

Moet je veel verplaatsen tijdens je werk, zoals een masseur dan is een tabouret perfect om te gebruiken. Je kunt er comfortabel op zitten, en als het nodig is dan verplaats je eenvoudig met het krukje. De wieltjes aan het kruis wat vijf poten heeft zijn van uitstekende kwaliteit waardoor verplaatsen eenvoudig is, je kunt een tabouret voor verschillende doeleinden gebruiken. Voor professioneel gebruik, maar ook thuis achter het bureau wanneer je huiswerk moet maken. Omdat de meeste exemplaren vervaardigt zijn van PU leer, zijn ze eenvoudig schoon te houden. 

tabouret

Voor verschillende beroepen

Wanneer je kijkt in het assortiment van demassagewinkel.com zie je dat er voor verschillende beroepen een tabouret verkrijgbaar is, voor tandartsen, masseurs, maar ook voor kappers zijn de krukjes zeer geschikt. Om een goede werkhouding te garanderen is het krukje ook eenvoudig in hoogte te verstellen, het elastische PU leer wat is gebruikt zorgt ervoor dat het leer niet scheurt en je er lang plezier van hebt. Wil je nog comfortabeler zitten dan zijn er ook krukjes met een leuning, omdat de leuning dichtbij het krukje zit ben je er verzekerd van dat je comfortabel kunt werken.

Kies voor een geschikt exemplaar

Afhankelijk van de werkzaamheden die je moet verrichten is het goed te kiezen wat voor tabouret je nodig hebt, zit je veel dan is het te overwegen om een model met een rugleuning te nemen. Moet je veel verrijden of opstaan dan is een model zonder leuning geschikter om te nemen, het verstellen in hoogte gaat voor ieder exemplaar eenvoudig. Kies een comfortabele hoogte en je kunt comfortabel werken voor langere tijd, met een hendel onder de zitting stel je de hoogte in. Vaak zijn de krukjes in wit of zwart uitgevoerd omdat deze kleuren in elk interieur passen. Kijk in de webshop van demassagewinkel.com naar een passend krukje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *